Ett vänligt ord kan hålla en varm hela vintern.

2008-10-31 @ 15:47:46

Just nu sitter jag och lyssnar på den här låten med Missy Higgings. 
Om drygt en halvtimme ska jag dra mig iväg mot tunnelbanan, möta upp Linda & sedan vidare till Barrys place. Blir nog braibra. Dessutom är kameran laddad så vi kan fotografera gigantic-husen med stort G.
Bilden ovan är från i somras, fotad på en av jordens bästa platser - Muskö. 

Puss 

"bananas of the world united"

2008-10-31 @ 11:49:16

Det börjar bli min grej att gå och lägga mig vid ett på natten och gå upp halv elva på förmiddagen. Det kommer bli lagom roligt på måndag när jag börjar 8a på morgonen.. men hey, det är fortfarande höstlov! Nu ska jag städa - på riktigt, och inte bara säga det. Vi hörs lite senare. Hugs!

Samma bild som igår, fast i svartivitt...


Det är svårt att vara hjälte när ingen ser på.

2008-10-30 @ 22:59:39

Dagen har bestått av bullbak med några av mina bästa vänner, senare på kvällen var jag, pappa och lillebrosan å simmade uppe i simhallen. Najsbajs. Nu ska jag snart stänga ner datorn, ha det bra. KRAMIS

Tiden förändras inte, vi förändras.

2008-10-29 @ 22:47:16

blommaJag, 29 oktober.
Idag har jag äntligen lärt mig hur man ställer in slutartiden på min kamera & låtit den här låten gå på repeat om och om igen. Och dessutom får miss Julia många minuspoäng för att sluta blogga - på obesämd tid. Skam på dig!
LOVE


många skulle vara fega om de hade mod till det.

2008-10-29 @ 13:13:36

wook-mat nästa!

Jag vill inte sätta världen i brand, bara tända en liten eld i ditt hjärta.

2008-10-29 @ 10:11:03

Hallå i stugan! Idag är planerna att städa färdigt mitt rum (eller snarare min garderob), göra någonting med pappa & brodern + ut och sälja julblommor på kvällen. Igår var det ca 3 av 18 dörrar som öppnade när jag plingade på. Och en köpte en amaryllis. Like it. Nu ska jag äta frukost, have a nice day. PUSS


supermeganicefun.

2008-10-28 @ 23:51:38

Tjenixen! Jag är megatrött, men tänkte uppdatera bloggen lite innan jag somnar.
Övernattningen hos Barry var supermeganicefun. Allt i ett ord. Vi kollade på två filmer och gossip girl avsnitt (första gången jag sett det), hade kladdkakassmet- och isbitskrig i köket, åt massor med god mat och onyttigheter, kollade på Barrys konståkningsträning (hon har skills!), kollade på det gigantic'aste av de gigantic'aste husen och skrattade sjuukt mycket + en massa mer.
Här kommer lite bildöverdos!

Typ första gången jag studsar på en och en halv månad?

Barry och Lindhy.


Så typiskt Linda...

Beroende framkallande!

Chico (?) gillade inte att bli fotograferad med blixt.. så den stängde vi av.
Sweet home Älläbäma.

Notera att det sticker ut "spetsar" på Lindas huvud, frisör/stylist; Frida. ;)
En bild på söta Barry i en av sina hundra fina konståkningsdräkter!


dix mille cœurs et les étoiles

2008-10-26 @ 10:39:06

Morning! Idag ska man ställa klockan på vintertid (ställa bak den en timme). Ska strax iväg och sälja julblommor, när jag kommer tillbaka blir det lunch sen träning och efter träningen åker jag hem till Barry. Då ska jag se om det stämmer med att hennes altan är sjuukt stor och hennes hus är megapampigt. Vi hörs imorgon allesammans, förhoppningsvis med nya bilder från min, Barrys och Lindas myskväll.
                                                        Massa pussar / Frida.

pok

2008-10-25 @ 20:59:50

Hej, igen. Har varit och köpt godis med mamma. Man måste ju ta igen allt man missat under 8 veckor, hehe.. Strax ska jag bänka mig i på golvet framför tv'n och kolla på någon deckare mamma hyrde. Imorgon blir det en 'vanlig' söndag med träning. Fast efterråt ska jag & Linda sova över hos Barry. Wihoo! Då blir det godis, film & mys!
Vi hörs imorgon, kramar och pussar!



Föresten, grattis Emelie och Fredde som firar 6 månader tillsammans idag!


hard work work.

2008-10-25 @ 17:47:42

Hejsanhoppsan!
Tar ett litet paus från mitt städande, har hållt på sedan klockan 1 och det är fortfarande inte klart. Dessutom har mamma, pappa & mormor hållt på att riva kök hela dagen. Det ända som står kvar är spis, kyl & frys samt diskbänk + att hela golvet och taket är ner rivet.  Looking good.. Men det blir nog bra!
Nu ska jag fortsätta med städningen. Vi hörs!


late.

2008-10-25 @ 01:19:32

Min dag har varit ovanligt bra och träningen var nog den roligaste på länge! Dels för att det gick så himla bra för mig i gymnastiken & dels för att alla verkligen var på toppenhumör! Åh ibland är cheerleading det bästa som finns!
Imorgon, eller idag, har jag inga stora planer. Först sova lääänge, sedan blir det storstädning i mitt rum. Allting ligger huller om buller & så kännes det jätte unket. Så det behövs verkligen en omgång med dammsugare och trasor.

Men först ska jag ska sova, nighty!


yaay

2008-10-24 @ 14:31:31

HÖÖÖÖSTLOOOOOV!


Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre.

2008-10-23 @ 08:34:23

Hey! Om sisådär en halvtimme ska jag trampa iväg på min cykel upp till ursvik och ha orientering. När jag kommer hem ikväll har jag avklarat ännu ett prov och behöver bara göra min HK läxa som troligen går relativit snabbt, samt att mamma måste förhöra mig på sv. PLUS lämna ut salami, men det funkar! ;)
Vi hörs ikväll! Over and out /Frida.


let it go.

2008-10-22 @ 15:31:54


2 dagar kvar till höstlovet!
Nu ska jag till Bella & sen är det träning. Vi hörs. Hugs.


pb.

2008-10-21 @ 19:44:44

Pluggar kemi, fattar ingenting, på torsdag är det prov, jag kan inte det man ska kunna för att uppnå G. Känns inte bra. Så inte Frida. Och föresten, jag säger ju det.. PLUGGBLOGG.
3 dagar kvar till höstlovet.

it was the summer of 2008.

2008-10-21 @ 16:46:46

fotograf; julia.

Salut!

2008-10-20 @ 17:01:00

Franskaprovet imorse gick som smooort! Och resultatet får jag reda på imorgon. Bra. Bra. Bra! Det här ska jag fira med att plugga kemi. U-n-d-e-r-b-a-r-t!
Ps. roligare inlägget kommer framöver. Ds.

Vi har alldeles för många som lever utan att arbeta; och vi har alldeles för många som arbetar utan att leva.

2008-10-19 @ 18:37:02

Om exakt en vecka är det höstlov (eller en vecka minus två dagar).
Jag ska nog mest strosa runt i mina clown-byxor hemma, vara med kompisar, fotografera, sy & slappa. Kolla igenom sex and the city avsnitt som jag har kvar på första säsongen & ladda över ny musik till min iPod. OCH dessutom upphör mitt godisförbud då, can it be better?


Nobody said it was easy, no one ever said it would be this hard.

2008-10-18 @ 23:50:44


Om fem minuter är lördagen slut. Och då är det bara 24 timmar tills det är måndag. Och då är det bara ca. 11 timmar tills jag har franska prov. Lite panik har jag väl, även om jag lyckades plugga närmare tre timmar idag. Nu ska jag sova, magen är mätt och belåten av både god middag och god glass.
Och mannar, vi hörs imorgon. Sov gott.

Jag vet vad jag flyr ifrån, men inte vad jag söker.

2008-10-18 @ 15:21:35




Ca. 70% av bildern idag är tagna i svartvitt, typ den ända inställningen jag fattar på kameran.. och "de bättre" färgglada bilderna är sparade i RWA format som varken gå att ladda upp på datorn eller på blogg.se lyckat! ;) Men vad gör det om hundra år?
Nu ska jag plugga franska, sisådär några timmar senare än planerat..


Morgonstund har guld i mun.

2008-10-18 @ 11:17:08

Haudy! Det är perfekt fotograferingsväder idag, förutom att det är lite kallt kanske.. men det går att lösa med ett par leggings under braxorna. Julia kanske skulle hängt med, men hon är inte inloggad på msn och jag vågar inte ringa och väcka henne. Fast mamma eller pappa kanske kan följa med, om dom inte är way to busy med att riva kök. 
                                                          C'yah!

Varje gång jag träffar en vacker flicka så är hon gift - eller så är jag det..

2008-10-17 @ 21:35:09


Tjollahopp! Nu är det äntligen helg!!!!!! Imorgon ska jag ut och fotografera löv, hoppa i lövhögar, kasta löv, fotografera löv-tomma kvistar och allt det dära. Igentligen borde jag bara stanna inne hela dagen för att plugga franska & kemi. Men HEY det är bara helg två dagar i veckan!
Föresten, på bilden drar jag ett "cheer-trick" som kallas för scorpion. Nu blev ni lite mer cheerbildade. Hehe. Träningen gick också bra, helt slut efter styrka - köra programmet - köra massor med rondater and so on. Nu ska jag kolla på E.T.
P U S S

Vänskapen gör varje börda lätt.

2008-10-16 @ 20:32:33

Jag sitter och lyssnar på underbar Coldplay. Jag trodde aldrig jag skulle bli besatt av ett band, för om jag ska vara ärlig så tyckte jag det var lite töntigt. Men nu är det tvärtom. Det är tur att man kan ändra sig, för annars hade jag missat ett av världens kanske bästa band. Älska Coldplay.
Idag tänkte jag gå och lägga mig tidigt. Riktigt tidigt "för att vara tonåring". Sådär vid nio? Och det ska faktiskt bli riktigt skönt, för imorgon börjar jag sjukt tidigt. Fast vi har bara roliga lektioner så jag överlever. Godnatt folket.

När mina ögon är öppna ser jag dig, och när mina ögon är stängda ser jag dig och mig.

2008-10-16 @ 18:38:29


Idag efter skolan var jag & Ellen nere i "centrum" och spanade in den nya secondhand affären som öppnade igår. Det var massor med människor (för att vara en secondhand affär i Sundbyberg), men så var den rätt trevlig också. Med ett eget kafé & två våningar. (Alice jag hittade två mössor som skulle passat dig!)

Idag är det torsdag, vilket betyder soppa och pannkakor till middag!
psst. ser ni att jag gjort om designen?


waiting around the corner.

2008-10-15 @ 22:01:30

Haudy! Det är onsdagskväll. Jag är trött. Har tränat till åtta. Ätit middag. Sitter nu och borstar tänderna. Ska snart ner och duscha. Sedan ska jag bums i säng. Vi hörs imorgon istället, godnatt.

Invigde mina nya skor idag också, apropå ingenting..


festis.

2008-10-14 @ 20:53:32

Om tio minuter börjar Desperate Housewives så nu ska jag inte sitta framför datorn mer. Vi hörs imorgon om jag inte får för brottom mellan skolan och träningen.. eller i sånna fall hörs vi på kvällen.
                                          Sov gott  / Frida

Efter regn kommer solsken.

2008-10-14 @ 17:00:17

Igentligen är det inte så kul att gå till sjukgymnasten varje tisdag klockan elva på vår 2½ timmes långa håltimme. Jag och My hade som tradition i 6:an att åka hem till henne & äta mackaroner på håltimmen.. och det var en väldigt fin (och god!) tradition - jämfört med skollunch. 
Ibland hände det såklart att vi ångrade oss när vi kommit tillbaka till skolan eftersom det är god, eller godare, lunch på fredagar. Då körde vi dubbelt. Mat hemma hos My. Mat i skolan.

Nu på håltimmarna stressar jag bort till buss 515 motOdenplan. Går av i Råsunda, går gatan fram & sneddar sedan över ett litet "torg" med röda stenar, bänkar & en fontän. Sedan går jag vidare längst råsundastadion och stannar strax efter ingång 103 där sjukgymnastens ingång är. 
Som uppvärming ska jag cykla på en träningscykel i 10 minuter, efter det fortsätta jag med en massa olika övningar för mitt lår. Belöningen efter det hela är att jag får ligga på en bänk medans något "klistermärke" ger ifrån sig stötar. Känns som massage.
Det jobbiga i det hela är alltså att jag missar mackarontraditionen, att jag måste stressa för att hinna med bussen, cykla på en tråkigt & ful träningscykel i tio minuter, skynda mig att byta om, stressa till bussen & hoppas på att den inte har hunnit gå så jag, i värsta fall, skulle behöva jogga till skolan. När jag väl kommer till skolan, enormt hungrig, så håller de på att stänga matsalen. Plus att det oftast inte är någon god mat, PLUS att det skulle vara sisådär 10 miljoner gånger godare med mackaroner, smör & ketchup.

Men den här gången sken solen när jag sneddade över torget vid Råsunda, och hela vägen fram till läktaringång 103 var det varmt. Det var inte alls dumt att gå där i solen, tänka på livet, tralla lite på en sång och fundera på allt mellan himmel och jord. Livet var inte så pjåkigt, och det var inte jobbigt att cykla i tio minuter eller köra alla olika övningar.
På vägen tillbaka till skolan träffade jag på en söt tant vid busshållplatsen. Av det lilla vi pratade om var det mest om att bussen brukade vara punktligt, att mina nya svarta fake uggs såg varma och sköna ut, att hon hoppades att hennes vännina satt på bussen och att det kändes som det var en tidig vårdag där vi satt med solen i ansiktet på bänken vid busshållsplatsen.


Ibland är livet riktigt bra.


timebeforebed.

2008-10-13 @ 21:35:03

ps. finare bilder kommer imorgon, har laddat över en massa från i sommras. Ds.

killedbyschool.

2008-10-13 @ 16:03:44

Hejsan..
Jag har en stor "bortförklaring" till den dåliga uppdateringen och det är allt dessa pluggande. När jag inte tränar så pluggar jag, till och med på rasterna i skolan sitter man och försöker plugga! Även om det inte går särskillt bra..  Så på den lilla fritid jag har försöker jag vara med kompisar, fotografera, blogga, slappa. + att jag ska sälja julblommor nu också. Fast det är iof ganska kul & lättsålt!

Men mannar, det är bara 2 veckor kvar till höstlovet nu! yeeey.


pinga <3 pingu

2008-10-12 @ 00:23:08


jag älskar dig!


forgive but not forget.

2008-10-11 @ 20:03:42
Sitter och lyssnar på Laleh som mamma spelar nere i vardagsrummet. Just nu är jag ganska trött, har ont i halsen och i mitt lillfinger. Annars är det mycket bra, har haft två roliga dagar. Igår var jag med Carl & Viktor på kvällen och såg Step Brothers på bio. Sedan sleepade jag hos Carl, vi kollade på Kung Fu Panda till två tiden och somnade vid halv tre.
Imorse vaknade vi vid halv elva tiden, fick isglass av Carls pappa eftersom vi båda har sjukt ont i halsen. Sen vid tolv gick vi ner & åt frukost. Sedan fixade jag mig och fick skjuss till Mörby Centrum.
Efter mycket om och men mötte jag Julia, Ellen & Olivia. Vi åkte in till stan och shoppade skor, åt på tacco bar & Ellen köpte en glittrig eyeliner. Så nu är jag två par skor rikare, bilder kommer väl så småning om.


Förövrigt så har jag skills på att göra hjärt-bilder ;P

eat sleep study cheer, repeat.

2008-10-09 @ 19:51:00

Satt och kollade på Emelie Ohlssons blogg. Jag vill också bli så duktig och få åka runt i hela landet & fotografera kända och "vanliga" människor! Fast först måste jag lära mig min systemkamera, det är himla knepigt.. och jag har typ nada time för sånt. Mitt liv är typ Eat Sleep Study Cheer, repeat.
Nu ska jag plugga, hörs!


bara trams

2008-10-09 @ 18:18:59

Igentligen borde jag sitta med min svenskabok, min kemibok, min sobok och alla 100 skrivhäften. Det borde jag gjort för länge sen eftersom det stod PD (=plugg dag) på schemat. Fast det var mer lockande att cykla hem till E&O och få kladdkaka och flingor. hehe.
Vi hörs ikväll, för nu äre tjockpannkaka. P u s s


Godmorgon!

2008-10-09 @ 08:22:01

verywell cykelställ

2008-10-08 @ 21:55:37

Hejsan hoppsan lillebror. Träningen gick bra, vad jag såg, satt mest och pluggade med Lindhy. På vägen hem fick jag sms av Carl att jag skulle träffa honom och Viktor på fredag, så nu ska vi tydligen gå på bio och se Step Brothers. Fick god wook till middag och nu ska jag ner och duscha. Hörs imorgon, sov gott!


we'll survive.

2008-10-08 @ 15:34:05


Hejsansvejsan. Jag ska till träningen (som jag inte får bara med på *buhu*) om fem minuter så det här inlägget får gå med en jekla fart. Iallafall så har dagen varit rätt okej. Höll på att förfrysa imorse när jag gick en liten runda på idrotten istället för att spela la cross. Dagen har gått ganska snabbt, för att vara onsdag, och lektionerna har flytit på.
Nu ska jag hämta SO boken som får följa med till träningen, puss!


hädejk

2008-10-07 @ 20:41:11

 
Bild 1. Någon bild som igentligen skulle visa fluffhåret.
Bild 2. Solnedgång vid dödsklippan, sommar 2008.



Tja! Dagen har varit lite konstig, med snurrande huvud och kliande hals. Hoppas det är bättre imorgon. Då har vi skridskor på idrotten & träning på kvällen. Nu ska jag göra mig iordning och sen blir det DH på tv. Vi hörs imorgon, natti.

moviestar.

2008-10-07 @ 13:08:21


Idag har jag varit hemma från skolan, halsen och huvudet var väl inte riktigt på min sida imorse. För att sysselsätta mig själv har jag vilat, läst, våfflat håret (i look like a lion!) och ätit sushi till lunch med mamma. Nu blir det plugg inför de 3 proven som kommer de två närmaste veckorna. Hejsvej!

they spell it love.

2008-10-06 @ 20:44:18
"The beauty in life, is you and me. Together."

Med en hals som gör ont och ett huvud som känns som det ska sprängas
går jag och lägger mig. Jag hoppas det går över under natten för jag har
ingen lust att bli sjuk igen. Var hos doktorn idag angående halsen, som aldrig
vill bli bra. Gjorde en massa prover, och vi får resultaten någon gång ons-fre.
Vi hörs imorgon, godnatt.

du älskar henne ända till september.

2008-10-06 @ 17:47:29

Jag sitter och lyssnar på pappa musik. Peter LeMarc är en bra grabb. Eller snubbe. Eller gubbe. Eller vad man nu vill kalla det. Lyssna på Sången dom spelar när filmen är slut, och Little Willie John. De har hängt med mig ända sedan jag var bebisliten.


tjejkväll 4/10

2008-10-05 @ 21:27:01
Nu kommer bilderna från tjejkvällen. Taccos till middag. Ben and Jerry till filmen Narnia. Skratt, flamsande, BH provningar, skratt attack på det - and so on.


Vi började med att äta taccos.

Allas vår älskade Olivia.

Spöke 1 & 2

Ben & Jerrys till folket!



Purken minen á la Ellen.

ca. 80% av bilderna är på Olivia..


Mästerkocken (efter moi)

Filmdags. Och Olivia-mosar-Julia-dags.


Söndag morgon.

Hehe!


erhh.... 


jag älskar er!
 

L.F.A.O.T

2008-10-05 @ 19:56:21

Tjällälläää. Gårdagen (och natten) var mycket trevlig med "da görlz". Mer om det kommer lite senare, tillsammans med lite bilder. Emelie gick upp typ 1-2timmar tidigare än alla andra imorse och fick för sig att fota oss när vi sov (-.-) så det lär väl bli en del bilder man inte är allt för snygg på.. 

Tänkte göra om designen lite också, eller igentligen bara byta textstil. Igentligen borde jag göra matteläxan och duscha, men sånt är tråkigt. Vi hörs lite senare. pussi


zero

2008-10-04 @ 17:59:20

Hello everybody. Ligger och slappar bland alla min kuddar, har ont i huvudet, mår lite illa och är trött.. men annars är det väl bra! Gårdagen var lite hetsig, gick i skolan mellan 07.50-14.10 kom hem och hade ca. en timme på mig att äta & byta om innan jag skulle iväg till träningen. Sov över hemma hos mormor inatt - blev mycket bortskämd med frukost på sängen, chokladkakor ect. Min mormor och världens bästa. Kom hem vid tre tiden idag och har inte gjort så mycket utom att packa upp väskor, sälja salami (jag har totalt sålt 7 stycken nu!) & pratat lite i telefon.
Ikväll blir det tjejkväll med flickorna, det lär väl dyka upp bilder i bloggen. Så om en halvtimme ska vi mötas och handla tillsammans, så nu ska jag göra mig i ordning och ladda kameran. Vi hörs!


yesterday.

2008-10-03 @ 15:19:55
Det blev bara jag & Julia som gick på bio igår istället för hela gänget. Vi såg Patrik 1,5 rätt "charmig" film, bättre än jag förväntat mig. Här kommer lite bilder från igår. Puss


Patrik 1,5 på Råsta.

Man måste ju äta popcorn när man går på bio! ;)

Kingen.

Vi delade på en XL läsk som rymde 1,2L (!!)


Haha..

Man måste alltid fotografera inne på toaletterna efter bion.


smuves.

2008-10-02 @ 14:18:08

Studiedag idag! Jag sov till halv tolv. Har inte sovit så länge sedan sommarlovet någon gång(!). Går fortfarande runt i pyjamas, men det är väl dags att börja göra sig iordning strax. Ska städa/rensa garderoben, byta lakan i min säng samt göra lite läxor. Tänkte inte sitta och plugga i flera timmar idag, men matten, kemin och lite so ska väl inte ta allt för lång tid..
Ikväll vid halv sju blir det bio, kameran får troligen hänga med också. Ciao.


Vous êtes le monde tellement plus agréable que je suis.

2008-10-01 @ 22:30:59

Hejsan. Mina ögonlock håller på att falla ner.. men jag tänkte blogga lite ändå för jag är på blogghumör! Eller någonting liknande. I vart fall har dagen varit helt okejsvej. Fick som sagt tillbaka mitt matteprov, fick veta att jag inte behövde göra omprov på NOn fast det hade jag inte heller förväntat mig. Då hade jag blivit grymt besviken. Jag är knapt nöjd med G - det beror dock på vilket ämne vi snackar om - även om jag tycker det är jättebra för andra. Jag är konstig. Men det är bra, för då kommer jag iallafall minst på "hyfsade" betyg.


Träningen gick bra, känns som vi inledde en bra vecka. Det är kul. För då är det roligt att gå till träningarna. Och eftersom alla är så söta å roliga blir man lite extra glad mitt upp i en jobbig skolvecka. Har tröttnat på skolan, även fast det är "roligare" nu i åk 8 med betyg. Å nu har jag tröttnat på min klass också, inte så att jag inte tycker om mina klasskamrater, för det gör jag(!). Men jag vet inte, jag känner bara att jag är butter (nästan) hela tiden. Så förlåt för om ni uppfattar mig som om jag går omkring och är sura på er - för det är jag inte! Bara trött och orkar inte skämta så mycket...

Det här inlägget blev lite rörigt och jag är väldigt trött, så nu ska jag duscha borsta tänderna och krypa till kojs. Imorgon är det studiedag. Fast jag tänkte inte hålla på så mycket med skolarbete, mest sova, slappa, sälja salami på kvällen & troligen gå på bio med chixen. Skickar med en bild på en lampa, tyckte den var lite cool (:P) och inlägget behöver livas upp with som pictures. Vi hörs väl imorgon, godnatt.




timeisticking.

2008-10-01 @ 15:05:49
Hej! Slutade skolan för 20 minuter sedan, kom hem för 5minuter sedan och om 40minuter ska jag gå till Bella / tunnelbanan. Skolan var helt okej, lyssnade på Emelies engelska redovisning som var jättebra!
På vägen hem föll jag på att förfrysa av regnet och kylan. Inte nice. Så jag tror jag tar min stora dunjacka till träningen, vet att det ser helt weird ut med bag.. men vem bryr sig?


ps. jag fick mvg på mitt matteprov! *stolt*

RSS 2.0