Cold.

2008-11-27 @ 21:05:36

Jag gillar snö. Och jag gillar definitivt inte slask som det är nu.
Men jag hann iallafall åka pulka (eller stjärtlapp) en gång idag innan allt smälte bort. Vilket också resulterade i små swimingpool:er i mina skor och dyblöta kläder. Härligt!

snowman.

2008-11-26 @ 21:30:17

Trötter skriver! Har inte så mycket att säga om dagen förutom att den gått himla snabbt för att innehålla både skola och träning. Dessutom har jag "blomafton" hemma hos mig, hämtade alla kartonger (typ sju stycken!) med julblommor som ska delas ut till diverse people innan söndag. Nice..
Godnatt.

Cause you're my girl and I'm your man.

2008-11-25 @ 18:14:42


All my love goes to you.

Allaktivitetsdag - det gillas! Curlingen var bäst, även om jag inte lär välja det igen.. Annars blev det lunch stopp hos Ellen med både kladdkaksbak och Narnia2 tittande. Nu: NO och Teknik. Snart: Middag. Ikväll: DH på television. Dessutom är det bevisat - jag är sämst i bowling..!


Det som kommer från hjärtat, går till hjärat.

2008-11-24 @ 16:50:41

Idag är det exakt en månad kvar till julafton, och jag längtar såhäääääär mycket!

Imorgon har vi allaktivitetsdag i skolan och då ska jag både köra curling och bowla. Mycket bättre än matte, franska och tre timmars block. Plus att jag börjar 09.45, en hel timme längre än vanligt på tisdagar! wiho.

Back in business.

2008-11-23 @ 10:45:40
Nu tänkte jag börja blogga igen! Även om uppdateringen kommer vara sämst.

Killed by school.

2008-11-13 @ 20:18:23

Hej. Eller hejdå.
Fick reda på att jag har åtta prov kvar tills jullovet, ÅTTA! På fyra veckor, hur tänker dom? Plus en engelskaredovisning på onsdag next week - jag har inte ens läst färdigt boken jag ska redovisa, och vi får ig om vi inte är färdiga att redovisa då. Sen franskaläxa, också till onsdag next week. Men den är relativt enkel eftersom jag (faktiskt!) har blivit grym i det ämnet. Och så kommer det säkert någon matteläxa också, och en teknikläxa.

Tänkte bara säga att jag lever (än sålänge), även om inte bloggen gör det.
Sköt om er / F


Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad.

2008-11-11 @ 21:19:05

Idag har jag varit riktigt duktig, gjort läxor, packat cheer- och skolväska samt gjort fetaste styrkepasset. Dessutom hann jag med allt innan Desperate Housewives började. Nu sitter jag och zappar mellan det och Systrar I Jeans som går på tre:an. Bilden är från i somras, och föresten vore det inte så dåligt att byta ut regnrusket mot lite sol och värme!

Puss och kram /Biffigaste biffen, Frida.

Pigs might fly

2008-11-10 @ 17:11:09

Måndag. Jag är lite irriterad, lite illamående och mycket trött. Skolan har varit helt okej, gjorde ett matteprov som gick ganska bra och fick veta att jag har sovmorgon till tio imorgon p.g.a inställd mattelektion. Dessutom har jag lånat en rolig bok på biblioteket där dom översätter svenska ordspråk till engelska. 
Nu ska jag till mormor och intervjua henne samt äta middag. Kisses

Alla vill leva länge, men ingen vill bli gammal.

2008-11-09 @ 20:37:51

Idag var jag på informationsträff inför konfirmationen i Juni 2009. Träffade alla "gamla" tjejkompisar från Vitsgarnslägret i sommar och jag har inte sett dem på sisådär 3-4(?) månader så det jätteroligt! *mycket glad gubbe* Konfirmationslägret kommer bli bäst. Vitsgarn 2009.

Har tyvärr inga nya bilder att bjuda på så bilden ovan är från i somras, alldeles för mycket kontrast men sånt är också kul. Sov gott!

Delad glädje, dubbel glädje och delad sorg, halv sorg.

2008-11-08 @ 21:59:57

Jag är så sjukt trött! Hela den här helgen har vi cheercamp och idag har vi tränat i sju timmar. Mina fötter värker. Hehe. Nu ska jag packa väskan inför imorgon och sedan sätta mig och kolla på en James Bond film med familjen och en kopp té.
Ni får ursäkta den dåliga (och tråkiga) uppdateringen, men just nu har jag massa träning och plugg. Förbättring kommer.. så småning om.

Ta hand om er. Puss!

Nothing is as easy as it looks

2008-11-07 @ 15:23:23

Hey! Jag börjar med att säga att teknik rapporten blev GRYM även om det tog 2 timmar.. Annars så har fredagen varit rätt skön (som vanligt på fredagar). Ända nackdelen är att jag börjar tio i åtta på morgonen, men sen är det ju bara en massa roliga och oansträngande lektioner också!

Nu ska jag iväg på träning, sen middag hos mormor. Vi kanske hörs ikväll. C'YAH!

Jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt

2008-11-06 @ 17:19:09

Jag är hungrig, irriterad, trött och har mängder med plugg. Dessutom riskerar jag att få ig i teknik om jag inte har gjort klart rapporten tills imorgon, och det fick jag reda på idag!, och dessutom tog det ca 3 timmar för vissa att göra den. Härlig torsdagkväll.

MUSIKTIPS puss.

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen

2008-11-05 @ 15:32:55

Rubriken kommer från en väldigt fin låt av Melissa Horn. Nu ska jag iväg och möta B i centrum.
Puss.


Brustet rep kan knytas ihop, men knuten sitter alltid kvar.

2008-11-04 @ 18:22:13

Jag har äntligen fått reda på hur man gör "inläggsbilden" större, så nu kan jag publicera mina bilder i större format. Good. Good. Good! Förövrigt sitter jag och Emelie vid varsin laptop brevid varandra och är allmänt datanördiga. Strax är det dax för middag, sen utvecklingssamtal, sen sälja lite julblommor och sen Desperate Housewives. Imorgon är det träning! tjoho!



Bilder i större format kommer!


flower

2008-11-04 @ 15:26:50


Tjena mittbena! Har suttit och lyssnat på min egen röst, låter jag verkligen så där barnsligt och lungt på riktigt? Nu väntar jag bara på att Emelie ska komma. Dessutom fick jag sluta två och en halv timme tidigare idag, härligt så där på en tisdag. Det ända negativa är att halsen börjar krångla igen - så här lagom till skola och träningar. jippi.

Ikväll ska jag ha utvecklingssamtal, vi hörs efter det. Puss!


darling.

2008-11-03 @ 21:04:08

Salut, bonjour, hola, hello, hey, hej, goddag. Nu ska jag köra styrka med Linda, USA 2009 (vi ska vara biffarnas biffar, hehe). Och sen blir det thé och godnatt. See you tomorrow guys, kisses!

necktie.

2008-11-03 @ 16:28:31

Det var ju sådär lagom kul att gå upp imorse.. men skoldagen gick relativit snabbt med bara en massa lugna och oanstängande lektioner. Nu måste jag i och försig göra lite mattetal eftersom jag inte orkade med det igår kväll.. Men dels har jag inga val eftersom vi har prov om en vecka & så lyssnar jag på avkopplande musik så det lär nog fungera!
kisses and hugs

She's an artist, she don't look back.

2008-11-02 @ 19:36:39

Bara för att jag är en sån wannabe Elle så funderar jag också på att göra en header med bild-bokstäver. Fast mina är gjorda i gamla hederliga paint, så det lär ju vara lite skillnad på min och hennes header i sånna fall..
Nu ska jag packa min väska till imorgon, tänka ut något smart vi kan jobba med på engelskan och (mest troligt inte) jobba några mattetal. Undrar hur jag ska kunna somna ikväll, eller snarare - hur jag ska kunna orka upp klockan halv sju imorgon.

Rubriken kommer från  en Bob Dylan låt. HUGS!

you gonna love it here.

2008-11-02 @ 15:01:13

Hejsan!
Skulle helst sitta inne och kolla på film med en vän och en kopp varm choklad just nu, eller ta ett bubbelbad med en bra bok i handen. Men det får vänta till senare för nu ska jag fortsätta min rundvandring i kvarteret och sälja julblommor. Fast det är inte så dumt det heller, särskillt inte när man har en USA resa i tankarna! C'yah later, alligator!

Bullbak från i torsdags.


det här är ett "lån".

2008-11-01 @ 21:12:24
Heey! En hop med bilder kommer lastat! Färskt från igår kväll & idag förmiddag!

Barrys lillasyster Aisling & bamse-starka Frida!

Aisling kommer bli grymmaste cheerleadern om några år! :)

Lindhy!

Ryssarnas omtalade hus! (pst. är större i verkligheten!!)
Snygg, snyggare, Barry Frida och Linda!


Vad är det för onormala människor jag umgås med? ;)

RSS 2.0