fall

2008-09-30 @ 19:50:12



TjAbBa. Idag har det varit en helt okej dag. 2 lektioner . Hålltimme (där jag åkte till sjukgymnasten. Kommer tillbaka, en tretimmars lektion å sen var dagen över. Efter skolan körde jag, E, O & J cykelrace hem. Julia lämnade oss på vägen och jag följde med tvillingarna till deras lilla lya och åt toast med skinka och ost. 

Igår sålde jag otroliga 1 salami. Idag sålde jag otroliga 0 salami.  På söndag ska de lämnas in, jag kommer aldrig få ihop 11 salamis. SS!*


* salami suger.

random.

2008-09-29 @ 18:54:15


Nu ska jag om exakt 10 minuter (kl. är 18.50) ut och sälja salami. Det suger. Stenhårt. Men jag är så illa tvungen, tyvärr...
Annars på översta bilden kan ni se postväskan som man inte får plats med en pärm i, och man får trycka ner A4 papprerna.. men den är fin. Och på sista bilden kan ni se (lite av) snyggo byxorna som är megabigga på mig. But I like them.

Usch jag vill inte sälja salami, rädda mig!

Don't stop, never give up.

2008-09-29 @ 16:12:10

Hejsanhoppsanlillebror! Idag har jag gått runt i mina nya fina chinos från monki. Det ända dåliga är att dom e lite stora (mycket stora), men det gör inte så mycket. + postväskan som luktar för mycket nyttdamm. Fastän den är köpt på secondhand. Kanske behöver dammas ur lite? Det kan hända att bilder på bloggens första "outfit" dyker upp under kvällen..

Nu blir det engelska & SO plugg. Fiskpinnar till middag samt salami försäljning på kvällen. hejs!


ajlövju

2008-09-28 @ 21:23:36


Födelsedagsbarn.

jag älskar er.

There is no one, like Olivia. ;D
Awesome!



Lördagskväll. Middag med världensbästa tjejer. Vi åt taccos med corn, vaniljglass med kolasås och kollade på roliga youtube & playahead klipp. + pratade en massa. Och så öppnade Ellen presenter.  Toppenkväll!

Lohansister.

2008-09-28 @ 20:56:30


Jag och Lindah köpte Subway mackor som lunch.

söto-Lindah

Sedan kollade vi i lite affärer. Jag köpte en grön mössa från weekday.



Söto-Lindhy, igen. :)


Frida <3 beskvieer.



Några bilder från i lördags med Lindah. Vi tog inte så mycket foton men här är några. Vi började med att köpa mackor på Subway som lunch. Vi höll på att hungra ihjäl. Snåla som vi är tog vi vatten till dricka (eftersom man inte behöver betala för det). Fast jag råkade ta äppeljuice! Sen gick vi å kollade i lite affärer & secondhand. Där hittade jag en tröja å en post-väska. Lindah hittade en peak tröja för 140:- ! 

Vi gick hela shopping-götgatan och förbi medborgarplatsen och kom in i Skrapan. Där svarade vi på lite frågor om shoppingcenter & som tack fick vi köpa fika för 35kr. Man tackar ;) 

blue

2008-09-28 @ 11:31:07
Godmorgon!
Idag är det träning, och innan ska jag å Linda mötas för att köpa chinos samt skärp. På götgatan. Glömde kameran hemma hos Emelie och Olivia, så bilderna från gårdagen kommer ikväll. Nu ska jag göra mig iordning och städa rummet. Vi hörs ikväll!

Kamera Kurt.

2008-09-27 @ 11:28:32


Jag fotograferar med en Nikon D40. Det är en enkel systemkamera som dessutom ger väldigt bra bilder, man behöver alltså inte vara expert för att kunna fotografera med en sån här kamera. Objektivet jag fotograferar med är kitobjektivet  18-55mm (det man får med när man köper kameran).

När jag fotograferar använder jag de "vanliga" inställningarna som porträtt, auto, utan blixt, närbild osv. Det finns massor med olika funktioner man kan ställa in men så långt har jag inte kommit ännu.. 

Många har också frågat om bilderna jag tog med tvillingarna. Då använde vi ett stativ för att få kameran att stå i rätt höjd samt att den stod helt stilla. Sedan plockade vi bort stolar så att vi fick en fri enfärgad vägg. Vi satte upp en lampa (som inte syns på bilderna) som vi riktade mot väggen för att få lite extra ljus.  Fast kameran gör såklart huvudjobbet. Det hade säkert blivit bra bilder även om vi inte hade haft lampan där.

Om man funderar på att köpa en systemkamera tycker jag att min kamera är ett bra alternativ. Den är enkel att använda men ger samtidigt väldigt bra bilder (tycker iallafall jag!). På Siba kostar den 3738:- men det finns billigare att få tag i på bla. blocket. 

Om ni vill se lite bilder som jag tog i sommras & som jag tagit på Julia kan ni kika in på min förra blogg; http://alltidlageforkex.devote.se

alltomingenting.

2008-09-27 @ 09:38:57
Idag ska jag shoppa med Lindah & äta middag med six chix. HEJSVEJ

Stolt fan av sockor!

2008-09-26 @ 22:29:49

Det finns inga ord och bjuda på, så det får bli bilder istället..


Je ne t'aime pas.

2008-09-25 @ 20:03:46


mydarlingsunshine.

2008-09-25 @ 17:18:31

Idag gjorde jag mitt biologiprov - det gick bra!

Jag mår bra! Himlen är blå med vita små "puff" moln. Löven är en blandning mellan gröna, gula, orangea och röda. Det är ganska varmt ute & äpplena i min trädgård är mogna. Jag har ingen läxa tills imorgon och det ända jag behöver göra inom pluggväg är lite matte å engelska inför nästa vecka. Så nu ska jag ut och fotografera. Jag är glad! *hjärta*



stay together, stay forever.

2008-09-23 @ 18:57:26


Jag är shoppingsugen. Fotosugen. Kolla på TV sugen. Vara med kompisar sugen. Sova sugen. Gå på promenad sugen. Allt utom plugg sugen. Hejdå.

love love love love

2008-09-22 @ 21:26:08


Varför var jag inte där?


come up closer.

2008-09-22 @ 16:38:53

Så här god middag fick vi igår.

N tappade en tand, som fastnade i tomaten..

.. och han ville såklart trycka upp den i mitt ansikte bara för å retas..

Igår var en bra dag. Idag var en okej dag. Kom nästan försent till engelskan, orkade & kunde inte koncentrera mig på matten. Fotograferingen gick där imot rätt bra, vi hade en rolig fotograf med luffar/hippie kläder som kunde härma tjejer. Fick dock ta om min porträtt bild tre gånger. Nu: Biologi.

singasong.

2008-09-22 @ 06:46:25
GODMORGON! Jag är trött, första dagen på en och enhalv vecka som jag går upp klockan 6. Men dagen kommer nog ändå bli bra, förutom att vi typ har skolfotografering idag (!) samt att vi har friendsfotografering imorgon. åh. Jag blir typ aldrig bra på de där fotona, fast i år har jag iallafall ingen snygg blåtira som jag hade förra året. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig, kom på igår kväll vid kvart över 10 tiden att det var idag vi hade fotografering.. Och innan hade de sagt att vi skulle ha den på torsdag, jo man tackar.
Nu blir det frukost, ciao




american girl

2008-09-21 @ 21:37:48
Visst ser det snyggt ut här i bloggen? Lite ironiskt.. Jag har gått och gjort som exakt alla andra bloggar - bytt till textstilen Courier New. En header kommer också upp, när jag har tid. Vet inte vad riktigt vad den ska föreställa bara, tips? Imorgon börjar skolan klockan åtta med engelska, det borde ju vara helt okej nu när jag snackat engelska i i flera dagar men det är ändå en annan sak med de klassen. Aja det löser sig, nu ska jag kolla lite på tv & berätta för pappa vad jag skulle vilja att han köper till mig när han är i USA (a).  Bye.

Blogg tips: www.floras.blogg.se

ett inlägg om ingenting.

2008-09-21 @ 20:38:12

Nu är camp top gun slut :(
Imorgon åker pappa till usa *avundsjuk*
Jag är hela 156,5 cm lång.
Jag har växt ca. 6cm på ett år.
Inlägget om kameran får komma någon gång i veckan som kommer.

Nu ska jag göra om i bloggen.


Walk like a model.

2008-09-20 @ 19:05:22

Tjää. Nyss (för 30min) hemkommen efter dagens roliga träning. Det ända ordet jag ger er är GRYMT - och resten får ni själva bygga upp i era huvuden! ;) Annars då; Jag kom hem, ingen var hemma - alla var på bio. Aja det gör mig ingenting för de hade lämnat bastun på & en Ben and Jerry i frysen. Middag får jag fixa själv, men eftersom man har skills i hemkunskap så är det no problem. Haha. Hoppas ni har det bra! Vi får se om kamera-inlägget kommer upp ikväll eller imorgon. För nu ska jag ner och duscha och ha mini "spa". Love /F


maybebaby

2008-09-20 @ 11:56:06
Godmorgon! Lite "dålig" uppdatering om man jämför med när jag var hemma å va sjuk hela dagarna.. i fredags gick jag faktiskt till skolan (äntligen!). Fast vi hade bara joggning å utvärdering av veckan på schemat så det var ju inte mycket jag kunde göra. Fick gå 7,5km istället.
Ikväll slutar träningen 18.00 kommer hem rumt 19.00 å då ska jag ha lite "spa" med bubbelbad & bastu. Såg att någon vill att jag skulle visa min kamera, får göra ett inlägg om det lite senare för nu ska jag göra mig iordning! Vi hörs!

Emelie.

I fell in love at the seaside.

2008-09-18 @ 08:15:54
Jag skulle gärna gå till skolan klockan 7 om det bettyde att min hals ville ge med sig.. istället sitter man hemma i sin ensamhet och lyssnar på The Kooks - Seaside. Vilket iof inte är helt fel, men skulle mycket helldre stå i skolan och servera frukost till alla barn istället för att sitta här. Ikväll är det träning. Ciao


Olivia.

update.

2008-09-17 @ 22:30:31
Jag tänker absolut inte säga någonting om hur programet ser ut eller vad vi får lära oss de här dagarna - förutom att det är och kommer vara grymt kul (och grymt jobbigt)! Jag och Ellen har bestämt oss för att snacka en massa på engelska, utan att skämmas om några blir fel. Here we go!

glossy glossy

2008-09-17 @ 14:11:11
Hallå! Har legat och vilat/sovit i en & enhalv timme. Känner mig lite piggare, men framför allt jätte pepp inför träningen - även om jag bara får kolla på idag. Nu ska jag packa min cheerväska, koka kaffe till mamma som snart kommer hem samt laga lite mat till mig. Sen måste jag förbi My och hämta shorts jag fått låna av Nicole. Hejsvej!


never far away.

2008-09-17 @ 09:33:58

Det finns tusentals svordomar som skulle kunna komma ut ur min mun nu. Men jag ska behärska mig. Om jag säger att min hals fortfarande inte är bra & att jag är helt seg i skallen så fattar ni nog.. Istället kommer en bild på Olivia. I love!


milk and alcohol

2008-09-16 @ 20:57:12
Haudy (har absolut ingen aning om hur det stavas). Imorgon 08.20 ska jag till doktorn å ta spruta. Sen ska jag till skolan och göra reklam mot alkohol? På kvällen blir det träning med TG! Kul, även om jag måste ta det lungt.

Funderar på om jag vågar gå klädd som på bilderna nedan imorgon, fast utan hatt. Jag tyckte det var lite ballt att ha sockor i skorna..  Nu ska jag dricka te och c-vitamin, sen ska jag gå och lägga mig. Godnatt!


TOP GUN

2008-09-16 @ 20:31:50
Top Gun at worlds 2008.  (KOLLA!)


Onsdag till Söndag
yeeey

These changes ain't changing me, the cold hearted boy I used to be.

2008-09-16 @ 17:24:57
Kom nyss hem från sjukgymnasten & en halvtimmes lång väntan på att mamma skulle köpa en blomma. Jag är väldigt irriterad på min hals. Den som kändes så mycket bättre (den är mycket bättre) imorse, men sen hos sjukgymnasten kände jag av den när jag gjorde enkla övningar som man inte äns blev anfådd av. Och imorgon kommer TG, ska jag ta det lungt då eller? Nej hade inte tänkt det... skit!


I have never called myself pretty

2008-09-16 @ 09:29:00
Godmorgon! Inatt har jag sovit lite mer än tio timmar, och halsen börjar ge med sig en aningen. Om jag fortsätter att dricka c-vitaminer å te samt gurgla mig i saltvatten ska det nog gå finfint! För imorgon kommer Top Gun! Idag måste jag ägna mig åt skolarbeten, biologi & matteprov nästa vecka. Men nu ska jag ner i köket å steka ägg, jag är hungrig!


bombombom

2008-09-15 @ 20:19:13
Hej. Om mamma/pappa frågar vad jag håller på med så städar jag mitt rum - inte sitter vi datorn. Hehe. Fast jag måste städa det ikväll hursom. Men i alla fall imorgon blir det inte någon skola för mig & jag som skulle hållit uppvärmning med några tjejer ur min klass inför hela skolan. Vet inte om det kom som en befrielse eller en besvikelse. Både och kanske? Annars har dagen varit ganska seg, mest suttit framför datorn. Imorgon blir det plugg & mera bilder från fotodagen!

Anyway, är det någon som vet om det går något bra på TV ikväll?

That hat made me famous.

2008-09-15 @ 13:15:29

Jag har försökt sova en stund, men det gick inge vidare så istället fixade jag lite med pengar å grejs för Diamonds. Jag har också ätit lunch & nu sitter jag å kollar på Ellens show (eller någonting) på TV. Måste leta upp första sesongen av SATC, kom på att jag hade hälften av avsnitten kvar. Om jag orkar så borde jag plugga lite också, men skallen känns fortfarande lite för seg..



poo

2008-09-15 @ 08:52:30
Jag ligger hemma & har ont i halsen. Äter halstabletter som förlamar hela halsen. Och så känner jag mig sådär "tung" i huvudet. Lagom till top gun å allt. Orka.

photograf

2008-09-14 @ 11:35:06


2008 - 09 - 13

Saturday

2008-09-13 @ 10:07:57
Godmorgon! Nu ska jag ner å äta frukost å sedan ringa Emelie. Ikväll ska jag på middag hos Viktor tillsammans med Carl (och hans familj). Ser ut att bli en bra lördag! ;)


goldenstar.

2008-09-12 @ 22:11:27
Den här veckan har jag mest pluggat, suttit vid datorn, varit i skolan & tränat. Så imorgon hade jag och Emelie tänkt hitta på någonting. Vet inte riktigt vad, men jag tänker ta med kameran hursom för jag behöver lite roliga bilder som inte är tagna på blommor och bin. Ska gosa lite med katten (som helt plötsligt från ingenstans har blivit jätte kelig), ta en dusch och sedan sätta mig i soffan å glo på tv. Hoppas pappa köpte någonting annat än godis som fredagsmys till mig (har godis förbud). Hörs imorgon, ha en bra fredagskväll! /F

those dancing days

2008-09-12 @ 14:54:03
Äntligen fredag! Skoldagen har varit helt okej. På fredagar har vi bara "roliga" lektioner som idrott, hemkunskap, svenska och bild. Nu ska jag packar väskan och göra en macka, träningen börjar kl. 16.45 och jag ska lämna huset om tio minuter. Har liite bråttom. C'yah

baby boom

2008-09-11 @ 21:14:03

Hej. Sitter och kollar på Pimp My Ride med ett halvt öga. Dagen har varit ganska slapp, började 09.35 och skippade sista lektionen (teknik) för att gå och kolla upp en sträckning hos sjukgymnasten. Hon som hjälpte mig hade haft Ellen innan så hon visste typ allt om cheerleadingen så jag slapp förklara vad cheerleading är ect. När jag & mamma kom hem var mormor hemma hos oss och lagade mat. Stuvade mackaroner å köttbullar. Jag åt tre portioner.

Nu är jag mätt, trött och vi börjar 07.50 imorn med idrott. GODNATT.


you make me feel alive.

2008-09-11 @ 19:36:51

Välkommen till min nya blogg!

2008-09-11 @ 19:24:24


RSS 2.0