.

2009-09-07 @ 22:33:59

Måndag. Jag säger bara Måndag.

Not a good day. Skolan var seeeg, alla lektioner var seega, jag var uttråkad och allt jag ville var att åka hem och sätta på sex and the city. Efter hela den här "vara-hemma-ligga-i-soffan-kolla-på-SATC" har jag sakta men säkert blivit beroende. Kan man bli det, kanske ni undrar. Jorrå! Avverka säsonger på en dag är en lätt match för mig. Dock har jag ju kvar den där högen med läxor och det räcker liksom inte med att man redan ligger grymt mycket efter i skolan p.g.a att man missade 3 (TRE!) skoldagar. Jo man tackar, Frida nolifer here I come!

Hejdå sommarlovs-friheten.


fredag.

2009-09-04 @ 19:41:44

Well... förkyld var det... I tisdags (förra upd:en) visade det sig att jag hade 39,6 graders feber. Det kändes stabilt liksom. Inte förmycket inte förlite. Nä men helt seriöst svettas och frysa om vartannat är inte najs. Nu är jag feberfri (yuppii) men näsan blir mer och mer täppt och rethostan börjar komma fram. De gillar vi!
Drogar Sex and the City gör jag också tillsammans med en flaska vatten och lite halstabletter. Fina fisken. And yes, det händer väl att jag ibland är lite uttråkad & jag har funderat på att göra läxhögen lite mindre men njääää SATC, veckorevyn, vindruvor och soffan känns lite bättre för en utmattad kropp!
Så, dags att återgå till TVn. See yah!


tisdag.

2009-09-01 @ 17:52:47


Huvudet går på "extra slow", näsan är täppt och rinner om vart annat, halsen gör ont och hostan lika så. Det är gött att vara förkyld.. -.- Idag i alla fall har jag varit i skolan, dumt val med tanke på förkylningen men det var en kort skoldag så det kändes onödigt att åka hem... dessutom hade jag och My bestämt att vi skulle ta en snabbis in till Lindex i sumpan för att spana in ett par toppar som jag hade sett på Lindex hemsida. Sagt och gjort, vi åkte dit jag prövade och My var smakråd. Så nu är jag två plagg rikare. Bilder kanske dyker upp senare.
Ovan kan ni skåda min första "animerade" bild. Men eftersom jag har alla bilder på mammas dator får man "tager vad man haver" och det blev två bilder på min kisse Tess.
Föresten (apråpå att vi studerar första världskriget i skolan) för alla historia fans där ute, idag är det exakt 70 år sedan andra världskriget startade!

Nu ska jag kolla lite på TV och sedan blir det köttfärslimpa à la mormor. Later!


RSS 2.0